La Missio Secreta

AUTOR(A) Teresa Bertran
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,50 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Missio Secreta.pdf
FECHA 2011

Descubre el libro de La Missio Secreta con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de La Missio Secreta en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Missio Secreta y otros libros de Teresa Bertran.

Carreracentenariometro.es La Missio Secreta Image

DESCRIPCIÓN

En temps de Carles III, una gernació forastera va trencar la calma de la vila marinera de la ràpita. Els il.lustrats volien que esdevingués una magnífica ciutat, a l''estil de les de Nova Planta, en transformar l''humil port mariner en refugi per ala Marina Militar borbònica aprofitant el recer de la badia dels Alfacs. Construirien un imponent canal de navegació, fluvial i marítim que evitaria les perilloses goles de l''ebre a la seva desenbocadura. Allí, els vaixells del comerç ultramarí carregarien les mercaderies que baixaven pel riu en llaguts i rais des de l''Aragó, destorv¡bant sense miraments les petites naus dels pescadors. Per qué va fracassar el magnífic projecte? Quin era el preu secret que haurien d''haver pagat els rapitencs a canvi de la seva ciutat?

DESCARGAR
LEER EN LINEA

La misión secreta de Sett, el nuevo personaje de League of Legends League of Legends La recompensa podría ser el propio campeón o su skin de lanzamiento

Una "misión secreta" La huida de Ceausescu no duró mucho: él y su mujer fueron forzados a detener su helicóptero y enviados a una base militar a 80 kilómetros de la capital.