La Missio Secreta

AUTOR(A) Teresa Bertran
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,72 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Missio Secreta.pdf
FECHA 2011

Cuida los árboles y descarga el libro de La Missio Secreta en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de La Missio Secreta en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Missio Secreta en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es La Missio Secreta Image

DESCRIPCIÓN

En temps de Carles III, una gernació forastera va trencar la calma de la vila marinera de la ràpita. Els il.lustrats volien que esdevingués una magnífica ciutat, a l''estil de les de Nova Planta, en transformar l''humil port mariner en refugi per ala Marina Militar borbònica aprofitant el recer de la badia dels Alfacs. Construirien un imponent canal de navegació, fluvial i marítim que evitaria les perilloses goles de l''ebre a la seva desenbocadura. Allí, els vaixells del comerç ultramarí carregarien les mercaderies que baixaven pel riu en llaguts i rais des de l''Aragó, destorv¡bant sense miraments les petites naus dels pescadors. Per qué va fracassar el magnífic projecte? Quin era el preu secret que haurien d''haver pagat els rapitencs a canvi de la seva ciutat?

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Mira el detrás de cámaras de la misión secreta. ... Amalia Ortega, esposa, madre y capitán de la Unidad Secreta de Inteligencia de la policía, pondrá en riesgo su carrera, ...

Se cocina, en secreto, una misión del FMI a Buenos Aires La misión llegaría el 6 de enero, encabezada por el venezolano Luis Cubeddu. Alberto Fernández el día de su asunción.