Dietari De Treball De Camp A La Segarra

AUTOR(A) Joan Cervera Batariu
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,65 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Dietari De Treball De Camp A La Segarra.pdf
FECHA 2011

Cuida los árboles y descarga el libro de Dietari De Treball De Camp A La Segarra en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Dietari De Treball De Camp A La Segarra en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dietari De Treball De Camp A La Segarra en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Dietari De Treball De Camp A La Segarra Image

DESCRIPCIÓN

Dietari de treball de camp a la Segarra és el recull de les vivències de Joan Cervera durant l’any de la recerca a la comarca de la Segarra juntament amb Albert Manent. Però el llibre és molt més que el document personal d’un investigador. D’una banda, serveix per comprendre com Cervera i Manent es guanyen la confiança dels entrevistats. I de l’altra, en paraules de Vicent Sanchis extretes del pròleg, «les seves cròniques acurades i les seves notes exhaustives d’un tros d’humanitat que se’n va sense fer gaire soroll, a la recerca de núvols, boires, vents, cavallets, bruixes, llops i ocells nocturns, tanquen una llarga època. En donen fe i en serviran de testimoni de cara a aquest futur imprevisible. Un futur que potser haurà de fer-ne ús si no es vol estèril del tot. Joan Cervera ha voltat com un talladits —parot o parotet en diuen, per cert, en moltes comarques valencianes— els homes i el paisatge de la Segarra».

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Dietari de treball de camp a la Segarra és el recull de les vivències de Joan Cervera durant lany de la recerca a la comarca de la Segarra juntament amb Albert Manent. Però el llibre és molt més que el document personal dun investigador. Duna banda, serveix per comprendre com Cervera i Manent es guanyen la confiança dels entrevistats.

Camps de treball local a la Segarra