Com Prosperar En L Era Digital

AUTOR(A) Tom Chatfield
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,43 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Com Prosperar En L Era Digital.pdf
FECHA 2012

Cuida los árboles y descarga el libro de Com Prosperar En L Era Digital en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Com Prosperar En L Era Digital en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Com Prosperar En L Era Digital en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Com Prosperar En L Era Digital Image

DESCRIPCIÓN

Podem viure bé amb la tecnologia?El nostre món és, cada cop més, un món digital. Més de la meitat de la població adulta del planeta passa més hores ´connectada´ que ´desconnectada´, sigui a Internet, a la telefonia mòbil o a altres mitjans digitals. Avui dia és habitual que ens relacionem via correu electrònic, missatges de text, piulades al Twitter i blocs amb la feina, les relacions i fins i tot els familiars.Però, com ens afecta realment aquest nou panorama? Per primera vegada, aquest llibre examina com afecta aquesta vida ´connectada´ al nostre cervell, per a bé i per a mal. Gràcies a les dades d’una investigació innovadora i pràctica, ens ensenya com podem prosperar en aquest segle digital... sense perdre la nostra humanitat.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Descargar libro Cómo Prosperar En La Era Digital - ¿Puede ayudarnos la tecnología a vivir mejor? Hoy en día es habitual que nos relacionemos vía correo electrónico, mensajes de texto, tweets y blogs con el

Prospera Digital: Plataforma digital para el desarrollo social y la inclusión financiera Entre el 21 y el 28 de septiembre se llevó a cabo el pre piloto del componente Salud de Prospera Digital en 12 unidades de Salud del Estado de México que cubren a una población de más de 30 localidades.