Diccionari Catala-amazic / Amazic-catala: Una Reflexio Critica

AUTOR(A) Carles Murcia
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,83 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Diccionari Catala-amazic / Amazic-catala: Una Reflexio Critica.pdf
FECHA 2016

Cuida los árboles y descarga el libro de Diccionari Catala-amazic / Amazic-catala: Una Reflexio Critica en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Diccionari Catala-amazic / Amazic-catala: Una Reflexio Critica en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Diccionari Catala-amazic / Amazic-catala: Una Reflexio Critica en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Diccionari Catala-amazic / Amazic-catala: Una Reflexio Critica Image

DESCRIPCIÓN

És un diccionari estàndard de la llengua amaziga (o berber) del Marroci Algèria, principalment, amb una extensió potencial, en menor mesura,als dialectes de Tunísia i part de Líbia, que en el present diccionari nohan estat específicament explotats.Conté unes 20.000 entrades a la part català-amazic i unes 4.000 arrelsa la part amazic-català, que recullen bàsicament el lèxic general, per béque també incideix d’una manera especial en el vocabulari de l’educaciói dels mitjans de comunicació, a fi d’atendre les necessitats educativesde les classes d’amazic que s’imparteixen a Catalunya, on l’amazic és,després del català i el castellà, la tercera llengua més parlada.Es clou amb un apèndix onomàstic de més de 1.000 topònims, mésde 1.000 antropònims i prop de 200 etnònims.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Llibres de l'Índex pren el seu nom de l'"Index Librorum Prohibitorum", el llistat de llibres que, des del papat de Pius V, l'any 1559, fins a Pius XII, l'any 1948, l'Església catòlica prohibia allà on tenia poder politicosocial.

Viure a catalunya. aprenem catala des de l'amazic es un gran libro escrito por el autor Generalitat De Cataluna. Más de 100,000 libros, únete a nosotros !!!