Diccionari Catala-amazic / Amazic-catala: Una Reflexio Critica

AUTOR(A) Carles Murcia
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,82 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Diccionari Catala-amazic / Amazic-catala: Una Reflexio Critica.pdf
FECHA 2016

Cuida los árboles y descarga el libro de Diccionari Catala-amazic / Amazic-catala: Una Reflexio Critica en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Diccionari Catala-amazic / Amazic-catala: Una Reflexio Critica en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Diccionari Catala-amazic / Amazic-catala: Una Reflexio Critica en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Diccionari Catala-amazic / Amazic-catala: Una Reflexio Critica Image

DESCRIPCIÓN

És un diccionari estàndard de la llengua amaziga (o berber) del Marroci Algèria, principalment, amb una extensió potencial, en menor mesura,als dialectes de Tunísia i part de Líbia, que en el present diccionari nohan estat específicament explotats.Conté unes 20.000 entrades a la part català-amazic i unes 4.000 arrelsa la part amazic-català, que recullen bàsicament el lèxic general, per béque també incideix d’una manera especial en el vocabulari de l’educaciói dels mitjans de comunicació, a fi d’atendre les necessitats educativesde les classes d’amazic que s’imparteixen a Catalunya, on l’amazic és,després del català i el castellà, la tercera llengua més parlada.Es clou amb un apèndix onomàstic de més de 1.000 topònims, mésde 1.000 antropònims i prop de 200 etnònims.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Publicar libros gratis en internet Diccionari català-amazic / amazic-català, las mejores paginas para descargar libros gratis Diccionari cat...

Aviso. Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència a causa del COVID-19, ens veiem obligats a tancar la botiga durant dues setmanes.