Un Planeta A La Deriva

AUTOR(A) Castiella Txema
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,24 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Un Planeta A La Deriva.pdf
FECHA 2011

Cuida los árboles y descarga el libro de Un Planeta A La Deriva en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Un Planeta A La Deriva en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Un Planeta A La Deriva en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Un Planeta A La Deriva Image

DESCRIPCIÓN

El canvi climàtic, la crisi de la biodiversitat i l'esgotament dels recursos naturals són probablement elsprincipals reptes que haurà d'afrontar la humanitat en les properes dècades. Són problemes causats per les activitatshumanes i que ens afecten a tots. Són, també, problemes complexos i envoltats de grans incerteses, ja que tenen unabast global i els seus efectes més importants encara no s'han produït. Des de l'alarmisme fins al negacionisme,nombrosos posicionaments n'han difós opinions i informacions sovint contradictòries. Però en molts casos es tracta defenòmens ben coneguts i els estudis científics realitzats durant les darreres dècades mostren clarament que no tots elsposicionaments són igualment defensables. En aquest llibre, tres científics experts en el canvi ambiental global posensobre la taula allò que ens cal saber sobre la responsabilitat que les activitats humanes tenen en el canvi climàtic,la pèrdua de biodiversitat i l'esgotament dels recursos, i sobre com això ens està afectant i pot afectar les nostressocietats en el futur. Per fer-ho, els acompanyen un divulgador científic i tres personalitats catalanes poc vinculadesa la matèria: l'economista Antoni Serra Ramoneda, el cantautor Joan Manuel Serrat i l'escriptor Màrius Serra.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Opinión de Un planeta a la deriva de Madeleine L'Engle. Un planeta a la deriva es el tercero de los libros que forman la serie de El quinteto del tiempo. Al abrirlo, lo primero que nos encontramos es que los años han pasado y nuestros pequeños protagonistas han crecido.

El canvi climàtic, la crisi de la biodiversitat i l'esgotament dels recursos naturals són probablement els principals reptes que haurà d'afrontar la humanitat en les properes dècades. Són problemes causats per les activitats humanes i que ens afecten a tots. Són, també, problemes complexos i envoltats de grans incerteses, ja que tenen un abast global i els seus efectes més importants ...