A L Altre Costat Del Barret (Sopa De Llibres)

AUTOR(A) Carles Cano
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,85 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO A L Altre Costat Del Barret (Sopa De Llibres).pdf
FECHA 2006

Descubre el libro de A L Altre Costat Del Barret (Sopa De Llibres) con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de A L Altre Costat Del Barret (Sopa De Llibres) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga A L Altre Costat Del Barret (Sopa De Llibres) y otros libros de Carles Cano.

Carreracentenariometro.es A L Altre Costat Del Barret (Sopa De Llibres) Image

DESCRIPCIÓN

"Tres Sopes" és una invitació per a gaudir la lectura, conéixer el plaer de llegir i descobrir l'amor per les paraules. "Tres Sopes" és el projecte de lectura més complet per a Primària.Presenta una acurada selecció de llibres per a cada curs, acompanyats d'un conjunt de recursos ampli:- Per a l'alumnat, un quadern específic per a cada llibre amb el qual podran comprendre millor el llibre i gaudir-lo més.- Per al professorat, una proposta didàctica amb la informació tècnica del llibre, suggeriments, orientacions, solució de les activitats... i un CD-ROM amb fragments de les lectures, adreces d'Internet i més recursos.Aquest blíster per a1r de Primària conté el llibreA l'altre costat del barret i un quadern amb activitats per a l'alumnat."Tres Sopes" és una invitació per a gaudir la lectura, conéixer el plaer de llegir i descobrir l'amor per les paraules. "Tres Sopes" és el projecte de lectura més complet per a Primària.Presenta una acurada selecció de llibres per a cada curs, acompanyats d'un conjunt de recursos ampli:- Per a l'alumnat, un quadern específic per a cada llibre amb el qual podran comprendre millor el llibre i gaudir-lo més.- Per al professorat, una proposta didàctica amb la informació tècnica del llibre, suggeriments, orientacions, solució de les activitats... i un CD-ROM ...

DESCARGAR
LEER EN LINEA

A l ' altre costat del barret. Empiezo a leer (6+) Ningún voto. Ningún comentario. No leído aún. Buscar en una librería cercana. Título. A l ' altre costat del barret. Autor. Cano, Carles. Ilustrador. Giménez, Paco. Editorial. Anaya infantil y juvenil . Colección. Libros Infantiles - Sopa De Llibres (Edición En Valenciano)

El autor de A l'altre costat del barret, con isbn 978-84-667-2598-9, es Carles Cano, las ilustraciones de este libro son de Paco Giménez, esta publicación tiene sesenta y cuatro páginas.. ANAYA INFANTIL Y JUVENIL edita este texto. A finales de la decada de los cincuenta esta editorial comenzó su primera singladura impulsada por Germán Sánchez Ruipérez en Madrid.