Aixo Del Catala

AUTOR(A) Albert Pla Nualart
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,20 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Aixo Del Catala.pdf
FECHA 2010

Descubre el libro de Aixo Del Catala con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Aixo Del Catala en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Aixo Del Catala y otros libros de Albert Pla Nualart.

Carreracentenariometro.es Aixo Del Catala Image

DESCRIPCIÓN

El dia 1 d’agost el diari AVUI va iniciar una columna fantàstica sobre llengua amb un títol fresc i estiuenc: “Català a la terrasseta”. L’autor dels articles és el cap dels correctors del diari, Albert Pla Nualart, i els seus articles són una classe magistral de gramàtica i lexicografia catalanes. Amb gran senzillesa, de manera clara, rigorosa i amena, comenta dubtes (bloc o blog?), lapsus ("Exitós trasplantament de gots sanguinis", "La designació de Berlusconi pot ser un tràngol difícil d'empassar"), errors, ultracorreccions, calcs, girs lingüístics... i tota mena de qüestions relacionades amb l’ús de la llengua. Català a la terrasseta és una lliçó, un regal i un divertiment.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Català: ·sense que això sigui obstacle, malgrat això Ex.:"Li vam regalar un casc i, no obstant això, no se'l va posar."

Aixó del catalá es un gran libro escrito por el autor Albert Pla Nualart. En nuestro sitio web de WWW.CONVITEGOURMET.MX puede encontrar el libro de Aixó del catalá en formato PDF. Más de 10,000 libros, únete a nosotros !!!