Gestio I Control De Qualitat

AUTOR(A) M. Angels Colomer, Alba Zaragoza
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,73 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Gestio I Control De Qualitat.pdf
FECHA 2005

Cuida los árboles y descarga el libro de Gestio I Control De Qualitat en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Gestio I Control De Qualitat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Gestio I Control De Qualitat en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Gestio I Control De Qualitat Image

DESCRIPCIÓN

En la societat actual, cada dia més, es demanen i es valoren més els productes i serveis de qualitat. Un aspecte fonamental per a la millora de la qualitat és la quantificació numèrica i la interpretació de les dades. Partint d’uns coneixements molt bàsics, aquest text permetrà al lector arribar a adquirir els coneixements necessaris per tal de poder implantar un sistema de gestió i control estadístic, tant en una empresa de serveis com en una indústria.En la sociedad actual, cada día más, se piden y se valoran más los productos y servicios de calidad. Un aspecto fundamental para la mejora de la calidad es la cuantificación numérica, así como la interpretación de los datos. Partiendo de unos conocimientos muy básicos, este texto permitirá al lector llegar a adquirir los conocimientos necesarios para poder implantar un sistema de gestión y control estadístico, tanto en una empresa de servicios como en una industria.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'IES Son Rullan ha definit la qualitat com a part fonamental de la seva política i de la seva estratègia i ha definit el seu sistema de gestió cap a la millora a partir de models basats en la qualitat. Són referents fonamentals el Model Europeu de Gestió de la EFQM i el sistema d'assegurar la qualitat en la norma UNE-EN ISO 9001:2008.

Comprar el libro GESTIO I CONTROL DE QUALITAT de Maria Àngels ... [et al.] Colomer Cugat, Edicions de la Universitat de Lleida (9788484099116) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis... del libro. Comprar el libro GESTIO I CONTROL DE QUALITAT de Maria Àngels ...