La Volta Al Mon En 80 Dies

AUTOR(A) Jules Verne
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,68 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Volta Al Mon En 80 Dies.pdf
FECHA 2008

Descubre el libro de La Volta Al Mon En 80 Dies con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de La Volta Al Mon En 80 Dies en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Volta Al Mon En 80 Dies y otros libros de Jules Verne.

Carreracentenariometro.es La Volta Al Mon En 80 Dies Image

DESCRIPCIÓN

Som a l'any 1872; Phileas Fogg, anglès, ric i excèntric, es un respectat membre del londinenc Reform-Club. Els membres del club, mentre juguen a cartes i prenen els seus licors, debaten tota mena d'idees i s'arriben a barallar dialècticament per les més petites foteses. En una d'aquelles tardes de club, en Phileas parlava amb Andrew Stuart sobre com el món s'anava fent cada vegada més petit gràcies als avenços científics i a la descoberta de noves rutes i mitjans de transport; en el punt més àlgid de la discussió, entestat a demostrar que té la raó, en Phileas anuncia que ell mateix, amb la companyia del seu fidel criat Rossinyol, donarà la volta al món en 80 dies i que pagarà vint mil lliures si no ho aconsegueix; Mr. Stuart i els altres tertulians del club ho accepten i les cases d'apostes de Londres comencen a escampar la notícia per tota la ciutat. Però en l'agosarada juguesca de Phileas Fogg comencen a aparèixer altres interessos menys altruistes, que arriben a barrejar-lo en el robatori al Banc d'Anglaterra. Fins i tot, l'identifiquen com el sospitós que, posant com a excusa la volta al món, fuig, a la vista de tothom, amb el botí a la maleta i és per això que l'agent Fix intentarà detenir-lo durant tota la travessa. Fogg, per aconseguir el seu objectiu, utilitzarà tots els mitjans de locomoció que tindrà al seu abast: trens, vaixells, cotxes i fins i tot un elefant i un trineu.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Pel·lícula estatunidenca de 2004 La volta al món en 80 dies dirigida per Frank Coraci; amb Steve Coogan i Jackie Chan. La sèrie de dibuixos animats amb el nom La volta al món de Willy Fog, una coproducció de Televisión Española i BRB Internacional de 1983.

los personajes de "la vuelta al mundo en 80 dÍas" Una vez que hemos conocido al autor de "La vuelta al mundo en 80 días" pasamos a leer el primer capítulo para ir conociendo a sus personajes. Así, hemos conocido al gran protagonista de esta historia, Phileas Fogg, un caballero inglés muy traquilo y elegante al que le gusta la puntualidad.