Cartes A Marius Torres Seguides De Viatge D Un Moribund

AUTOR(A) Joan Sales
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,62 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Cartes A Marius Torres Seguides De Viatge D Un Moribund.pdf
FECHA 2007

El libro Cartes A Marius Torres Seguides De Viatge D Un Moribund en formato PDF. El libro Cartes A Marius Torres Seguides De Viatge D Un Moribund en formato MOBI. El libro Cartes A Marius Torres Seguides De Viatge D Un Moribund en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Sales. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Cartes A Marius Torres Seguides De Viatge D Un Moribund Image

DESCRIPCIÓN

Les Cartes a Màrius Torres són una de les grans peces que componen l'obra de Joan Sales. En tornar de Mèxic, l'autor va poder rellegir les 185 cartes que havia enviat als seus amics Mercè Figueres i Màrius Torres, des del front i des de República Dominicana. D'aquí va néixer la novel·la Incerta glòria. Però el valor d'aquestes cartes, com a document d'època i com a obra literària, era prou evident perquè l'autor les publiqués en volum, acompanyades dels poemes Viatge d'un moribund.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

CARTES A MÀRIUS TORRES ... UN POETA ESCRIU CARTES A UNA JOVE MALALTA. ELL ENCARA NO TÉ LECTORS, ELLA NO TÉ CONTACTE AMB EL QUE PASSA FORA ... estoc disponible. 25,00 € Comprar. Titulo del libro VIATGE D'UN MORIBUND SALES, JOAN "Viatge d'un moribund" recull els poemes que Joan Sales va escriure entre el 1935 i el 1951, i que va publicar el ...