Cartes A Marius Torres Seguides De Viatge D Un Moribund

AUTOR(A) Joan Sales
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,49 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Cartes A Marius Torres Seguides De Viatge D Un Moribund.pdf
FECHA 2007

El libro Cartes A Marius Torres Seguides De Viatge D Un Moribund en formato PDF. El libro Cartes A Marius Torres Seguides De Viatge D Un Moribund en formato MOBI. El libro Cartes A Marius Torres Seguides De Viatge D Un Moribund en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Sales. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Cartes A Marius Torres Seguides De Viatge D Un Moribund Image

DESCRIPCIÓN

Les Cartes a Màrius Torres són una de les grans peces que componen l'obra de Joan Sales. En tornar de Mèxic, l'autor va poder rellegir les 185 cartes que havia enviat als seus amics Mercè Figueres i Màrius Torres, des del front i des de República Dominicana. D'aquí va néixer la novel·la Incerta glòria. Però el valor d'aquestes cartes, com a document d'època i com a obra literària, era prou evident perquè l'autor les publiqués en volum, acompanyades dels poemes Viatge d'un moribund.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Comprar el libro CARTES DE LA GUERRA de Joan Sales, Club Editor 1959, S.L. ... Cartes A Mahalta. Torres i Perenya, Màrius; Figueras, ... Viatge d'un moribund recull els poemes que Joan Sales va escriure entre el 1935 i el 1951, i que va publicar el 1952.

Les Cartes a Màrius Torres i els poemes del Viatge d'un moribund són l'altra cara de l'obra de Joan Sales, reconeguda com una de les més fortes de la postguerra i alhora mal coneguda del públic, potser perquè durant anys ha molestat la migdiada dels que no volien saber.