Dents Blanques

AUTOR(A) Zadie Smith
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,57 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Dents Blanques.pdf
FECHA 2001

El libro Dents Blanques en formato PDF. El libro Dents Blanques en formato MOBI. El libro Dents Blanques en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Zadie Smith. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Dents Blanques Image

DESCRIPCIÓN

Èpica i íntima, alegre i profunda, Dents blanques fa una travessia per tota la mala fe del segle, el passati el present, l'Orient i l'Occident - terratrèmols, guerra, nazis, motins, apocalipsi i robatori de terres - i és unaprimera novel.la inoblidable, una comèdia brillant.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Èpica i íntima, alegre i profunda, Dents blanques fa una travessia per tota la mala fe del segle, el passat i el present, l'Orient i l'Occident - terratrèmols, guerra, nazis, motins, apocalipsi i robatori de terres - i és una primera novel.la inoblidable, una comèdia brillant.

Dents blanques és una novel·la multigeneracional, multiètnica i una mica estrafolària, que ens presenta la història dels Jones i els Iqbal, dues famílies ben excèntriques que creixen i canvien -o no- a mesura que passen els anys.