Jocs De Lluna

AUTOR(A) Joan Vernetta
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,68 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Jocs De Lluna.pdf
FECHA 2005

Cuida los árboles y descarga el libro de Jocs De Lluna en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Jocs De Lluna en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Jocs De Lluna en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Jocs De Lluna Image

DESCRIPCIÓN

Els protagonistes de les dues històries aplegades en aquest llibre són els mateixos que trobem en una novel·la anterior de Xavier Vernetta, N, de Néstor.En la primera, L’home del Jaguar blanc, l’Albert Jofresa, un noi que no té feina i viu en un casalot de Calella, al Maresme, i un amic seu, en Jami Riera, decideixen entrar en una casa de Vilassar de Mar que ha de ser enderrocada i recuperar mobles i objectes que es puguin vendre. La mala sort vol que una periodista, la Cuca Costa, els filmi mentre fugen en veure que la policia desplega en el barri una espectacular operació contra uns traficants d’armes, i que siguin detinguts com a sospitosos de formar part de la banda, darrere de la qual hi ha un home misteriós que condueix un Jaguar de color blanc.108.3 FM. Jocs de lluna, la segona història, presenta els mateixos personatges uns mesos més tard. L’Albert Jofresa, amb l’ajut de la Cuca Costa –que ja és més que una amiga– ha aconseguit feina: fa un programa de ràdio, Jocs de lluna. Un dia, en Jami Riera s’atura en una gasolinera i hi troba l’empleat mort a trets. A través del seu programa de ràdio, l’Albert Jofresa aconsegueix que es descobreixin la trama de delinqüents i l’enigmàtic home del Jaguar blanc.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Juega nuestros juegos de memoria para adultos para jugar online y gratis en ipad, tablet, ordenador o smartphone. Voltea cartas para ver las imágenes, y pon a prueba tu memoria. Hemos creado memotest para adultos en tres niveles de dificultad, aunque todos representan un reto, puedes ir aumentando el desafío paso a paso: los juegos de memoria gratis para adultos de nivel simple cuentan con ...

Prepárate para vivir los mejores momentos con los juegos de Soy Luna. Deja el aburrimiento y sumérgete en el mundo de los juegos de Soy Luna online ahora mismo.