L Amant Perillosa

AUTOR(A) Haruki Murakami
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,20 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L Amant Perillosa.pdf
FECHA 2003

El libro L Amant Perillosa en formato PDF. El libro L Amant Perillosa en formato MOBI. El libro L Amant Perillosa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Haruki Murakami. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es L Amant Perillosa Image

DESCRIPCIÓN

El Hajime es va criar en un barri residencial del Japó de postguerra i li semblava que tothom menys ell tenia germans. Només tenia una amiga, la Shimamoto, que també era filla única. Junts passaven tardes senceres escoltant els discos del pare d’ella.Però quan la família del Hajime es va canviar de casa per anar a viure lluny, van perdre el contacte. Ara el Hajime té trenta anys i escaig. Després de deu anys sense rumb, troba la felicitat amb la seva estimada esposa i dues filles, i tasta l’èxit portant un club de jazz. Aleshores la Shimamoto torna a aparèixer. És bonica, apassionada i plena de misteri. El Hajime es veu catapultat en el passat, i posa en perill tot allò que posseeix en el present.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Estás aquí: Ebooks > L'amant perillosa (Ebook), Haruki Murakami #quedateencasa ENVÍO GRATIS * * Envíos a partir de 18€ para España peninsular abonado por tarjeta o Paypal. Recomendar este libro. L'amant perillosa (Ebook) Sé el primero en comentar L'amant perillosa (Ebook)

Feia temps que volia llegir una novel·la d'en Haruki Murakami, i en L'amant perillosa l'autor ens sorprèn amb un ritme senzill i fluït que ens transporta al Japó de postguerra i ens endinsa al perillós i alhora excitant món de l'amor i la passió.