L Amant Perillosa

AUTOR(A) Haruki Murakami
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,24 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L Amant Perillosa.pdf
FECHA 2003

Cuida los árboles y descarga el libro de L Amant Perillosa en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de L Amant Perillosa en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Amant Perillosa en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es L Amant Perillosa Image

DESCRIPCIÓN

El Hajime es va criar en un barri residencial del Japó de postguerra i li semblava que tothom menys ell tenia germans. Només tenia una amiga, la Shimamoto, que també era filla única. Junts passaven tardes senceres escoltant els discos del pare d’ella.Però quan la família del Hajime es va canviar de casa per anar a viure lluny, van perdre el contacte. Ara el Hajime té trenta anys i escaig. Després de deu anys sense rumb, troba la felicitat amb la seva estimada esposa i dues filles, i tasta l’èxit portant un club de jazz. Aleshores la Shimamoto torna a aparèixer. És bonica, apassionada i plena de misteri. El Hajime es veu catapultat en el passat, i posa en perill tot allò que posseeix en el present.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'amant perillosa El Hajime i la Shimamoto viuen en un barri residelncial del Japó de postguerra i comparteixen la particularitat de ser fills únics. Junts es fan companyia i passen tardes senceres escoltant els discos del pare d'ella, fins que la família de Hajime marxa a viure molt lluny i perden el contacte.

L'Amant Perillosa (ebook) Envío. Una vez realizado tu pedido, tendrás disponible tu eBook para su lectura en tu Área Privada. Devoluciones. No se admiten devoluciones en las descargas de contenido digital. Mapa de disponiblidad.