Estranys, Setciencies I Pentatletes Cinc Estudis De Filosofia Pol Itica Classica

AUTOR(A) Josep Montserrat
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,26 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Estranys, Setciencies I Pentatletes Cinc Estudis De Filosofia Pol Itica Classica.pdf
FECHA 2008

El libro Estranys, Setciencies I Pentatletes Cinc Estudis De Filosofia Pol Itica Classica en formato PDF. El libro Estranys, Setciencies I Pentatletes Cinc Estudis De Filosofia Pol Itica Classica en formato MOBI. El libro Estranys, Setciencies I Pentatletes Cinc Estudis De Filosofia Pol Itica Classica en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Montserrat. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Estranys, Setciencies I Pentatletes Cinc Estudis De Filosofia Pol Itica Classica Image

DESCRIPCIÓN

Cinc estudis de filosofia polític clàssica *Presentació *Capítol I. La paraula dels grecs dobre el foc:destrucció, purificació i creació *Capitol II. Notes sobre les Figures de la Filosofia. *Capitol III. Els orígens de la Història de Política *Capítol IV. Rivals o amants: Rivals d´Amor. Comentari al platònic Anterastai *Capítol V. Illas voladores i ciutats celestes. Una nota platònica als Viatges de Gulliver.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Aviso. Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència a causa del COVID-19, ens veiem obligats a tancar la botiga durant dues setmanes.

Estranys, setciències i pentatletes cinc estudis de filosofia política clàssica by Josep Monserrat Molas 139 Pages, Published 2007 ISBN-13: 978-84-86887-70-4, ISBN: 84-86887-70-4 FILOSOFIA FUNDADORA