El Millor Lloc Del Mon Es Aqui Mateix

AUTOR(A) Care Santos, Francesc Miralles
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,12 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Millor Lloc Del Mon Es Aqui Mateix.pdf
FECHA 2008

Descubre el libro de El Millor Lloc Del Mon Es Aqui Mateix con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de El Millor Lloc Del Mon Es Aqui Mateix en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Millor Lloc Del Mon Es Aqui Mateix y otros libros de Care Santos, Francesc Miralles.

Carreracentenariometro.es El Millor Lloc Del Mon Es Aqui Mateix Image

DESCRIPCIÓN

L’Iris té trenta-sis anys i està destrossada per la mort des seus pares. Una tarda freda i grisa en què el món sembla no tenir cap sentit, comença a passejar sense rumb pel barri per allargar el moment de tornar a casa. Just quan és a punt de fer una bogeria, descobreix un petit cafè sobre el qual hi penja un rètol que diu «El millor lloc del món és aquí mateix». Decideix entrar-hi i allà coneix en Luca, amb qui conversarà durant sis tardes seguides en diferents taules on succeeixen coses meravelloses. Entre aromes de xocolata, l’Iris s’enamora lentament d’en Luca fins que el setè dia no apareix pel cafè. Aviat entén que no hi anirà mai més i, desesperada, comença a cercar en Luca sense pausa. En el local abandonat on abans hi havia el cafè trobarà pistes que li desvetllaran un passat enigmàtic, però la revelació més gran, que donarà un gir de cent vuitanta graus a la seva vida i a la seva visió del món, encara haurà d’arribar...

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El millor lloc del món és aquí mateix (Amsterdam) ... (Barcelona, 1968) és escriptor i periodista especialitzat en psicologia. Es autor dŽŽEl laberint de la felicitatŽ (Ara Llibres), traduïda a onze idiomes i, dels thrillers ŽEl quart ReichŽ i ŽLa Profecia 2013Ž.

Una tarda freda i grisa en què el món sembla no tenir cap sentit, comença a passejar sense rumb pel barri per allargar el moment de tornar a casa. Just quan és a punt de fer una bogeria, descobreix un petit cafè sobre el qual hi penja un rètol que diu «El millor lloc del món és acá mateix».