Abans Que El Temps Ho Esborri

AUTOR(A) Javier Baladia
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,21 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Abans Que El Temps Ho Esborri.pdf
FECHA 2004

El libro Abans Que El Temps Ho Esborri en formato PDF. El libro Abans Que El Temps Ho Esborri en formato MOBI. El libro Abans Que El Temps Ho Esborri en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Javier Baladia. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Abans Que El Temps Ho Esborri Image

DESCRIPCIÓN

Abans que el temps ho esborri és un passeig pels records duna afortunada família de la Barcelona cosmopolita i noctàmbula de la Belle Èpoque, una època irrepetible i inoblidable. A través de Jaume Baladia, «Gip», avantpassat de lescriptor, coneixerem les vivències, els anhels i les inquietuds dels personatges més destacats de la societat de lèpoca: Pablo Picasso, el maharajà de Kapurthala, Salvador Dalí, Richard Strauss, Josep Lluís Sert, els prínceps Mdivani, Josep Pla, Alfons XIII, Barbara Hutton, el tsar de Rússia... I amb ells descobrirem les passions i el desamor, navegarem per Palamós i Cadaqués, quan encara eren dos paradisos intactes, esquiarem per primera vegada als Pirineus verges... Serà la darrera mirada a un món que no es tornarà a repetir, abans que el temps lesborri. 

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Abans que el temps ho esborri - 9788482649993 - ATRIL - La Central - 2020. Saltar a: Contenido ...

Des de que vaig publicar el llibre Abans que el temps ho esborri (2004) i estrenar el documental Barcelona Abans (2011), són moltes les persones que m'han demanat compartir més informació sobre l'època més brillant de la nostra burgesia, de la que la meva família n'és un exponent singular. Amb aquest blog voldria donar a conèixer, compartir i preservar l'arxiu fotogràfic, el fons ...