Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia

AUTOR(A) Geronimo Stilton, Marc Sanjaume
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,40 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia.pdf
FECHA 2013

Descubre el libro de Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia y otros libros de Geronimo Stilton, Marc Sanjaume.

Carreracentenariometro.es Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia Image

DESCRIPCIÓN

Hi ha una nova amenaça al regne de la Fantasia. Les llances del Signe del Temps i el Rellotge màgic del País del Temps han començat a girar més ràpid alterant el pas del temps al regne. A més, Flordiana envelleix inexorablement víctima dun encanteri... Així que Geronimo haurà de fer una cursa contra rellotge per intentar salvar la Reina i tots els habitants del Regne de la Fantasia.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

LIBROS MARCA ND Autor Geronimo Stilton Número de páginas 384 Editorial Destino Infantil < Juvenil Idioma Castellano Tipo BestSeller Colección Viaje al Reino de la Fantasia Género Infantil y Juvenil Formato encuadernación Tapa Dura Fecha de lanzamiento 18/10/2011 Titulo Viaje al Reino de la Fantasia 6 FUNDAS Medida largo (cm) 13,0 X 19,2 - SINOPSIS: Un gran peligro se cierne sobre el Reino ...

Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia (GERONIMO STILTON. REGNE DE LA FANTASIA) Geronimo Stilton. 5,0 de un máximo de 5 estrellas 4. Tapa dura.