Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia

AUTOR(A) Geronimo Stilton, Marc Sanjaume
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,23 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia.pdf
FECHA 2013

El libro Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia en formato PDF. El libro Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia en formato MOBI. El libro Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Geronimo Stilton, Marc Sanjaume. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Vuitè Viatge Al Regne De La Fantasia Image

DESCRIPCIÓN

Hi ha una nova amenaça al regne de la Fantasia. Les llances del Signe del Temps i el Rellotge màgic del País del Temps han començat a girar més ràpid alterant el pas del temps al regne. A més, Flordiana envelleix inexorablement víctima dun encanteri... Així que Geronimo haurà de fer una cursa contra rellotge per intentar salvar la Reina i tots els habitants del Regne de la Fantasia.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

VUITÈ VIATGE AL REGNE DE LA FANTASIA de GERONIMO STILTON. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Vuitè Viatge al Regne de la Fantasia 9788415790969; Autor: Geronimo Stilton [Autor] Traductor: David Nel·Lo Hi ha una nova amenaça al regne de la Fantasia. Les llances del Signe del Temps i el Rellotge màgic del País del Temps han començat a girar més ràpid alterant el pas del temps al regne.