Calla, Candida, Calla! (Cat)

AUTOR(A) Maite Carranza
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,54 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Calla, Candida, Calla! (Cat).pdf
FECHA 2018

Cuida los árboles y descarga el libro de Calla, Candida, Calla! (Cat) en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Calla, Candida, Calla! (Cat) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Calla, Candida, Calla! (Cat) en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Calla, Candida, Calla! (Cat) Image

DESCRIPCIÓN

Nou relat sobre la Càndida, que continua fent-se gran a tota vela. El que havia de ser un estiu perfecte, però, comença amb mal peu... Maite Carranza manté el to humorístic i fresc de la primera novel·la protagonitzada per la Càndida.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Calla, Càndida, calla! és un llibre fresc i humorístic que, en la línia de Frena, Càndida, frena! explora el territori, sempre relliscós, de l'educació sentimental d'una adolescent. Amors i desarmors, amigues i família, per aquest ordre o com es vulgui, són els eixos dels conflictes eterns de la Càndida.

Ipod descargar libro de audio CALLA, CANDIDA, CALLA! (CAT) 9788466143677 DJVU. Overview. Nou relat sobre la Càndida, que continua fent-se gran a tota vela. El que havia de ser un estiu perfecte, però, comença amb mal peu... Maite Carranza manté el to humorístic i fresc de la primera novel·la protagonitzada per la Càndida.