Nosaltres Els Humans

AUTOR(A) Agusti Galiana
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,59 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Nosaltres Els Humans.pdf
FECHA 1999

Cuida los árboles y descarga el libro de Nosaltres Els Humans en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Nosaltres Els Humans en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Nosaltres Els Humans en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Nosaltres Els Humans Image

DESCRIPCIÓN

És l’ecologia allò que fa especials els humans, perquè fisiològicament —ja ho deia Darwin— som una espècie més de primat, com els ximpanzés. Conductes sexuals, peculiaritats morfològiques, creixement demogràfic, la crisi dels recursos, la cultura, l’intel·lecte... Nosaltres, els humans recull un gran nombre de propostes sobre la nostra pròpia naturalesa des del punt de vista d’una disciplina tan controvertida i polèmica com l’ecologia humana. Aquesta obra ens mostra, per exemple, com el cervell humà va evolucionar en unes circumstàncies ambientals ja desaparegudes, alhora que ens consciencia sobre el fet que els problemes ecològics són massa complicats per a la intel·ligència limitada que els ha generats; és per això que la solució només pot provenir de la «intel·ligència social» que proporciona el coneixement científic.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Amb la finalitat de protegir als treballadors del Servei de Salut de la possibilitat de contagiar-se per coronavirus i seguint les recomanacions del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar, queden suspesos de forma temporal tots els permisos d'assistència a congressos, jornades, seminaris, convencions o cursos de formació en general, tant nacionals com internacionals.

Les hores lectives dels cursos augmenten (de 100 a 150 h per a monitors i de 170 a 290 h per a directors). S'estructura el curs en mòduls diferenciats que ja tenen establerts la durada, les capacitats, els criteris d'avaluació i els continguts. S'incorporen nous documents obligatoris i hi ha canvis en els processos de gestió dels cursos.