Atles De La Guerra Civil A Catalunya

AUTOR(A) Víctor - Segura, Antoni - Villarroya, Joan Hurtado
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,48 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Atles De La Guerra Civil A Catalunya.pdf
FECHA none

El libro Atles De La Guerra Civil A Catalunya en formato PDF. El libro Atles De La Guerra Civil A Catalunya en formato MOBI. El libro Atles De La Guerra Civil A Catalunya en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Víctor - Segura, Antoni - Villarroya, Joan Hurtado. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Atles De La Guerra Civil A Catalunya Image

DESCRIPCIÓN

Barcelona, Edicions DAU, 2012, 23x30 cms., XXIII+507 pàgs., cartoné editorial, il.lustrat. 2ª edició

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El gran Atles de la Guerra Civil és una fita en la historiografia del nostre país. Inclou més de quatre-cents mapes en què apareixen poblacions, exèrcits, el moviment dels fronts, els bombardeigs, la guerra al mar i la guerra aèria, etc. Des del cop d'Estat fins a la batalla de l'Ebre i la fi del conflic...

El autor de Atles de la Guerra Civil a Catalunya, con isbn 978-84-936625-2-3, es Hurtado Cuevas, Víctor ; Segura, Antoni ; Villarroya I Font, Joan ; Lo Cascio, Paola; Barnils Carrera, Ton, esta publicación tiene quinientas treinta y seis páginas.. Esta publicación la edita Dau Edicions N. En 2006 la editorial comenzó su primera singladura y tiene su sede en Cataluña.