El Veritable Estudi De La Humanitat eBook

Carreracentenariometro.es El Veritable Estudi De La Humanitat Image

“Només els bàrbars no senten cap curiositat per saber d’on vénen, com van arribar on han arribat, on sembla que van dirigits, si volen o no dirigir-se cap aquell punt, i si sí que ho volen, per què ho volen, i si no, per què no.” Així escriu Isaiah Berlin a La persecució d’un ideal, l’assaig semiautobiogràfic que obre L’estudi de la humanitat, l’equivalent intel•lectual a una recopilació de “los mejores temas” de l’autor. Aquest recull engloba 17 dels seus millors assajos durant tota la seva carrera com a pensador, incloent el seu treball sobre filosofia política i filosofia de la història, els seus pensaments sobre Maquiavel, Vico i la Il•lustració, i la seva passió per la literatura russa. Hi trobarem assajos com “Dos conceptes de llibertat” i “L’eriçó i la guineu”, així com reflexions sobre Winston Churchill i Franklin Roosevelt. Aquest llibre és altament recomanable per qualsevol lector interessat en filosofia moderna, i és una perfecta introducció a l’obra d’Isaiah Berlin.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,47 MB

ISBN: 9788497874489

FECHA: 2009

AUTOR(A): Isaiah Berlin

El libro El Veritable Estudi De La Humanitat en formato PDF. El libro El Veritable Estudi De La Humanitat en formato MOBI. El libro El Veritable Estudi De La Humanitat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Isaiah Berlin. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.
El Veritable Estudi De La Humanitat de The Isaiah Berlin ...

L'estudi de la història proporciona un coneixement crític del passat de la humanitat que permet comprendre el present. Així mateix, contribueix a generar una estima pel passat i pel patrimoni històric, cultural, artístic i arqueològic, ...

LIBROS RELACIONADOS