Un Home Vulgar (Premi Joanot Martorell 2006)

AUTOR(A) Miquel De Palol
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,67 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Un Home Vulgar (Premi Joanot Martorell 2006).pdf
FECHA 2011

Cuida los árboles y descarga el libro de Un Home Vulgar (Premi Joanot Martorell 2006) en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Un Home Vulgar (Premi Joanot Martorell 2006) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Un Home Vulgar (Premi Joanot Martorell 2006) en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Un Home Vulgar (Premi Joanot Martorell 2006) Image

DESCRIPCIÓN

Amb l'encàrrec de la restauració de l'orgue barroc de la localitat de Twerpdyen, Sebastian Bosch arriba a la culminació de la seva carrera professional. A mesura que la feina avança, i encara més quan aquesta es va acabant, tot en la vida de Sebastian sembla encarar-se a finals. Les vicissituds de la vila de Twerpdyen acompanyen les dificultats quotidianes de la vida d'aquest home vulgar, i en confluir-hi palesen un cop més com resoldre-ho tot resulta tan enganyós com no resoldre res. La restauració de l'orgue avança, però poques coses seran tal com les havia previst Sebastian, atrapat entre els problemes burocràtics i la presència de la jove periodista Bettina van Egmont, i el seu conflicte interior. De la mateixa manera que en la restauració de l'orgue els aspectes estètics i filosòfics complementen i donen sentit a les qüestions estrictament musicals, a Un Home Vulgar el final aparent dels conflictes es deu tant a la lògica elemental de l'existència com a l'inefable poder de les imatges arquetípiques.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

La novela "Un home vulgar", del escritor catalán Miquel de Palol, y el poemario "Els jovens i les vídues" del mallorquín Carles Rebassa han obtenido, respectivamente, los premios Joanot ...

La novel·la El jardí del set crepuscles va ser guardonada amb el premi Joan Crexells 1989, el premi de la crítica Serra d'Or 1990, ... (1998, premi Sant Jordi), Un home vulgar (2006, Premi Joanot Martorell) i les proses i contes Grafomàquia (1993) i Contes per vells adolescents (1997, premi Victor Català), entre d'altres.