Tal Com Jo Ho Veig: Ciutadans I Economia, Avui

AUTOR(A) Anton Gasol I Magriña
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,22 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Tal Com Jo Ho Veig: Ciutadans I Economia, Avui.pdf
FECHA 2011

Descubre el libro de Tal Com Jo Ho Veig: Ciutadans I Economia, Avui con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Tal Com Jo Ho Veig: Ciutadans I Economia, Avui en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tal Com Jo Ho Veig: Ciutadans I Economia, Avui y otros libros de Anton Gasol I Magriña.

Carreracentenariometro.es Tal Com Jo Ho Veig: Ciutadans I Economia, Avui Image

DESCRIPCIÓN

Com de cars s’han posat els pisos i que passarà si pugen els tipus d’interès amb hipoteques a tants anys. Cobrarem les pensions quan ens jubilem? Com és possible que les armes arribin amb tanta facilitat als terroristes, i que hi hagi tantes maneres de blanquejar diner negre. En són responsables els paradisos fiscals i el secret bancari? I les guerres? Es fan per conviccions o bé per interessos econòmics; el petroli era al rerafons de la guerra de l’Iraq? Que passarà quan el petroli barat s’acabi, l’hidrogen el substituirà? Molts ciutadans pensen que Catalunya manté un dèficit fiscal crònic que ens fa endarrerir notablement. També molts altres opinen que la manera d’assignar escons causa molt perjudici als partits nacionalistes i als petits en les eleccions, i, a més, a una bona part dels ciutadans no els representa ningú .L’autor, Anton Gasol, no s’ha limitat només a explorar i difondre, d’una forma organitzada i entenedora, la informació relativa a les qüestions esmentades, sinó que també fa propostes d’actuació, de vegades agosarades, envers la situació analitzada. Per això l’ha titulat: TAL COM JO HO VEIG.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El seu pla és anul·lar les autonomies, abusar-ne per facilitar la provisió directa dels serveis públics o a través seu organitzacions perifèriques. No consisteix només en el control normatiu de les autonomies, sinó també dels fluxos financers. No ho hem vist del tot, però és l'únic pla consistent que veig.

Antoni Abat Ninet: 'No veig pas cap disbarat que Europa intervingui abans del referèndum' Entrevista al professor de dret de la Universitat de Copenhaguen · Avui a Varsòvia farà una conferència per analitzar la possibilitat que Europa intervingui l'estat espanyol si vulnera els drets dels catalans