Manual De Tractaments Contra Els Enemics Dels Arbres Fruiters 1

AUTOR(A) Ramon Bardia I Bardia
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,14 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Manual De Tractaments Contra Els Enemics Dels Arbres Fruiters 1.pdf
FECHA none

Descubre el libro de Manual De Tractaments Contra Els Enemics Dels Arbres Fruiters 1 con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Manual De Tractaments Contra Els Enemics Dels Arbres Fruiters 1 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Manual De Tractaments Contra Els Enemics Dels Arbres Fruiters 1 y otros libros de Ramon Bardia I Bardia.

Carreracentenariometro.es Manual De Tractaments Contra Els Enemics Dels Arbres Fruiters 1 Image

DESCRIPCIÓN

Biblioteca del Pagès. Secció III, volum I. Il·lustracions en color i en blanc i negre. Fotografies en blanc i negre

DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'ametller va començar a ser cultivat a Pèrsia, Síria i Palestina.En les llegendes de la Bíblia, el patriarca Abraham utilitzava vares d'ametller per construir corrals on tancava els seus nombrosos ramats i el cèlebre bastó d'Aaró era una branca del referit arbre. A la Bíblia l'ametller simbolitza la vigilància i el bon fruit, per això apareix entre els que selecciona Aaró i està ...

2.3. Sobre els brots i les fulles 23 2.4. Sobre les gemmes 29 2.5. Sobre els òrgans de creixement i de fructifi cació dels fruiters de llavor 33 2.6. Sobre els òrgans de creixement i de fructifi cació dels fruiters de pinyol 40 2.7. Sobre les branques de formació 44 III. Els períodes vegetatius en la vida de l'arbre i la poda 46 IV.