Manual De Tractaments Contra Els Enemics Dels Arbres Fruiters 1

AUTOR(A) Ramon Bardia I Bardia
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,25 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Manual De Tractaments Contra Els Enemics Dels Arbres Fruiters 1.pdf
FECHA none

Descubre el libro de Manual De Tractaments Contra Els Enemics Dels Arbres Fruiters 1 con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Manual De Tractaments Contra Els Enemics Dels Arbres Fruiters 1 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Manual De Tractaments Contra Els Enemics Dels Arbres Fruiters 1 y otros libros de Ramon Bardia I Bardia.

Carreracentenariometro.es Manual De Tractaments Contra Els Enemics Dels Arbres Fruiters 1 Image

DESCRIPCIÓN

Biblioteca del Pagès. Secció III, volum I. Il·lustracions en color i en blanc i negre. Fotografies en blanc i negre

DESCARGAR
LEER EN LINEA

màxima eficàcia en el tractament contra la mosca de la fruita. VIGILA els camps de fruiters i cítrics i inicia els tractaments en el moment oportú, que coincideix, generalment, amb l'inici del canvi de color dels fruits. REALITZA els tractaments amb la freqüència necessària (cada 7-10 dies) en aquelles plantacions que, per les ...

8.1 Els òrgans de producció dels fruits de llavor:Els òrgans de producció dels fruits de pinyol. Els òrgans de producció dels altres fruiters. Les operacions de la poda i els seus efectes. Els diferents tipus de poda. La poda en sec o d'hivern. La poda d'hivern. 8.2 Els sistemes de formació dels arbres fruiters:La poda de fructificació.