La Cua De Drac (Rustica)

AUTOR(A) Mireia Canals Botines
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,43 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Cua De Drac (Rustica).pdf
FECHA 2014

El libro La Cua De Drac (Rustica) en formato PDF. El libro La Cua De Drac (Rustica) en formato MOBI. El libro La Cua De Drac (Rustica) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Mireia Canals Botines. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es La Cua De Drac (Rustica) Image

DESCRIPCIÓN

Reconèixer i saber expressar emocions i sentiments és molt important per al desenvolupament dels nens entre els dos anys i mig i els vuit anys.Al voltant d'una història en la qual l'Anna o en Xavier passen per algun tipus d'aventura, reconeixerem, aprendrem i posarem en pràctica tot tipus d'emocions i sentiments.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

LA CUA DE DRAC (RÚSTICA). EMOCIONS 2 (LA RÀBIA), CANALS. MIREIA; CANALS BOTINES, MIREIA, $16.200. Reconèixer i saber expressar emocions i sentiments és molt importan...

Reconèixer i saber expressar emocions i sentiments és molt important per al desenvolupament dels nens entre els dos anys i mig i els vuit anys. Al voltant d'una història en la qual l'Anna o en Xavier passen per algun tipus d'aventura, reconeixerem, aprendrem i posarem en pràctica tot tipus d'emocions i sentiments.