El Misteri De L Obelisc Màgic eBook

Carreracentenariometro.es El Misteri De L Obelisc Màgic Image

Una altra aventura trepidant dels Futbolíssims.Es Futbolíssims viatgen a Buenos Aires per jugar-hi un torneig que té com a premi un obelisc màgic: el guanyador podrà demanar-li un desig.Es Futbolíssims viatgen a Buenos Aires per jugar-hi un torneig que té com a premi un obelisc màgic: el guanyador podrà demanar-li un desig. La situació dóna un tomb imprevist quan accepten de robar el trofeu per fer un favor a l'avi de la Rosita, un mag famós desaparegut des de fa temps. Però les coses es compliquen quan apareix un lladre que desbarata tots els seus plans. Per si no fos prou, aviat descobriran que els seus rivals argentins són els millors futbolistes amb qui s'han enfrontat mai.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,69 MB

ISBN: 9788466143288

FECHA: 2017

AUTOR(A): Roberto Santiago

Cuida los árboles y descarga el libro de El Misteri De L Obelisc Màgic en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de El Misteri De L Obelisc Màgic en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Misteri De L Obelisc Màgic en tu teléfono, tableta o navegador!
Los Futbolísimos 12. El misterio del obelisco mágico ...

Compra el libro EL MISTERI DE L'OBELISC MÀGIC. SANTIAGO, ROBERTO (ISBN: 9788466143288) disponible a la botiga online Llibreria Claret.

LIBROS RELACIONADOS