Poder Contar-ho

AUTOR(A) Ferran Torrent
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,17 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Poder Contar-ho.pdf
FECHA 2019

Cuida los árboles y descarga el libro de Poder Contar-ho en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Poder Contar-ho en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Poder Contar-ho en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Poder Contar-ho Image

DESCRIPCIÓN

Torna el millor Ferran Torrent.Una novel·la coral on els personatges habituals tornen trenta-cinc anys enrere, a les acaballesde 1982 i principis de 1983, l’època en què el socialistes assoliren el poder a l’Estat espanyol.APoder contar-ho, el periodista Marc Sendra malda per esbrinar com es va organitzar l’insòlitatracament que tingué lloc a la ciutat de València durant la primera mascletà fallera de l’any83. Un assalt de deu minuts per a saquejar 1.500 milions de pessetes, que comença a ordir-se des del primer capítol, amb una trama plena de peripècies que mantenen el suspensfins al final inesperat de les darreres pàgines.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

PODER CONTAR-HO. EL SEGON SISTEMA III, TORRENT, FERRAN, 21,00€. Una novel·la coral on els personatges habituals tornen trenta-cinc anys enrere, a les acaballes...

Poder contar-ho Torrent, Ferran. Una novel·la coral on els personatges habituals tornen trenta-cinc anys enrere, a les acaballesde 1982 i principis de 1983, l'època en què el socialistes assoliren el poder a l'Estat espanyol.