Llorenç Villalonga I La Fi Del Mon

AUTOR(A) Larios Jordi
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,37 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Llorenç Villalonga I La Fi Del Mon.pdf
FECHA 2007

Descubre el libro de Llorenç Villalonga I La Fi Del Mon con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Llorenç Villalonga I La Fi Del Mon en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llorenç Villalonga I La Fi Del Mon y otros libros de Larios Jordi.

Carreracentenariometro.es Llorenç Villalonga I La Fi Del Mon Image

DESCRIPCIÓN

En aquesta obra s’ofereix una nova lectura de Mort de dama (1931) i Bearn o la sala de les nines (1956, 1961), de Llorenç Villalonga. Els capítols sobre Mort de dama n’analitzen les peculiaritats de l’estructura i el caràcter autoreferencial; l’assaig sobre Bearn argumenta que el món bearnià és una ficcionalització de la teoria dels cicles històrics d’Ortega i proposa llegir la història a través del filtre que proporciona Le Docteur Pascal, d’Émile Zola.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Información del artículo Larios, Jordi, Llorenç Villalonga i la fi del món, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, Barcelona, 2007

La obra de Llorenç Villalonga que se quedó en el cajón. Llibres Ramon Llull publica 'Morta de pipida', una sátira teatral hallada por un catedrático tras la muerte del escritor.