Llorenç Villalonga I La Fi Del Mon

AUTOR(A) Larios Jordi
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,36 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Llorenç Villalonga I La Fi Del Mon.pdf
FECHA 2007

El libro Llorenç Villalonga I La Fi Del Mon en formato PDF. El libro Llorenç Villalonga I La Fi Del Mon en formato MOBI. El libro Llorenç Villalonga I La Fi Del Mon en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Larios Jordi. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Llorenç Villalonga I La Fi Del Mon Image

DESCRIPCIÓN

En aquesta obra s’ofereix una nova lectura de Mort de dama (1931) i Bearn o la sala de les nines (1956, 1961), de Llorenç Villalonga. Els capítols sobre Mort de dama n’analitzen les peculiaritats de l’estructura i el caràcter autoreferencial; l’assaig sobre Bearn argumenta que el món bearnià és una ficcionalització de la teoria dels cicles històrics d’Ortega i proposa llegir la història a través del filtre que proporciona Le Docteur Pascal, d’Émile Zola.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

literatura de la postguerra- fi de la guerra 1939, Espanya règim dictatorial, censura al català i a qualsevol idea diferent. Té tres etapes: la narrativa del sileci (39-50) la lite catalana clandestinitat, els autors fugixen. ... Llorenç villalonga, palma1897-1980, obres mort de dama(1931),bearn (1961.

Llorenç villalonga i la fi del món, libro de LARIOS AZNAR, JORDI. Editorial: Publicacions de l´abadia de montser. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.