Per Que Soc Cristia

AUTOR(A) Jose Antonio Marina
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,13 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Per Que Soc Cristia.pdf
FECHA 2006

Descubre el libro de Per Que Soc Cristia con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Per Que Soc Cristia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Per Que Soc Cristia y otros libros de Jose Antonio Marina.

Carreracentenariometro.es Per Que Soc Cristia Image

DESCRIPCIÓN

“Fa anys, Bertrand Russell va escriure un llibre amb un títol exactament contrari al meu: Per què no sóc cristià. És una obra lúcida i irònica amb la qual estic fonamentalment d'acord. El que passa és que, quan parlem de cristianisme, ell i jo parlem de coses diferents”. Així comença aquesta nova investigació de José Antonio Marina, que es dedica a explorar l'experiència cristiana; a partir d'un enigmàtic jueu que va viure ara fa més de vint segles, Jesús de Natzaret, recorre l'evolució d'aquesta tradició cultural tan nostra i conclou que cal dir-li un adéu respectuós però definitiu. Aquest llibre és també una teoria sobre la veritat: patim una epidèmia de credulitat i integrisme i les religions s'han convertit en un problema. Marina distingeix el domini de les veritats universals -la ciència i l'ètica- del domini de les veritats privades entre les quals hi ha la religió. No es tracta d'una negació de la legitimitat o la veracitat del cristianisme, però quan s'enfronta a veritats universals cal que els deixi pas. Marina també ens parla de les veritats privades del seu món i respon a la pregunta: ¿Per què sóc cristià?

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Información del libro Per què sóc cristià: teoria de la doble veritat

Como recompensa a la labor realizada desde sus orígenes, tanto la Seguridad Social como los Organismos que la componen han sido galardonados con diversos premios y reconocimientos, que reconocen y consolidan la gran labor social realizada a lo largo de su trayectoria.