La Gosseta Detectiu

AUTOR(A) Julia Donaldson
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,89 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Gosseta Detectiu.pdf
FECHA 2017

Descubre el libro de La Gosseta Detectiu con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de La Gosseta Detectiu en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Gosseta Detectiu y otros libros de Julia Donaldson.

Carreracentenariometro.es La Gosseta Detectiu Image

DESCRIPCIÓN

Gessamí, la gosseta d'en Pere, té un sentit de l'olfacte extraordinari. Ja sigui per buscar una sabata que s'ha perdut o descobrir qui ha embrutat el nou caminet de grava, el seu valuós nas sempre està ensumant alguna cosa.Però la gosseta Gessamí compta amb un altre tipus de talents. Cada matí acompanya en Pere a l'escola i escolta amb atenció com llegeixen els nens de la seva classe. De manera que, qui millor que ella per descobrir per què s'han esfumat tots els llibres de l'escola? Qui els tindrà? I per què?Només hi ha una gossa capaç de resoldre les pitjors malifetes: la detectiu Gessamí!Un homenatge als llibres, a la lectura, a les biblioteques, així com a la bonica relació entre un petit nen i la seva peculiar gosseta.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

ACTUALIZACIÓN (29/12/16): Esta era una de nuestras noticias inventadas para el día de los Santos Inocentes. Detective Conan, una de las series más longevas y exitosas del manga en Japón, podría haber visto comprometido su desenlace final. Y es que, según informan fuentes cercanas a la editorial Shogakukan, Gosho Aoyama habría desvelado, por error, el final […]

Compra el llibre LA GOSSETA DETECTIU . RODRÍGUEZ FISCHER, CRISTINA (ISBN: 9788498019575) disponible a la botiga online Llibreria Claret.