El Petit Princep

AUTOR(A) Antoine De Saint-exupery
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,42 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Petit Princep.pdf
FECHA 2003

El libro El Petit Princep en formato PDF. El libro El Petit Princep en formato MOBI. El libro El Petit Princep en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoine De Saint-exupery. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es El Petit Princep Image

DESCRIPCIÓN

Faula mítica i una narració filosófica que es pregunta sobre larelació entre l'ésser humà i el seu proïsme i el món que l'envolta,El petit príncep concentra, amb una senzillesa que meravella, lareflexió llarga i constant de Saint-Exupéry sobre l'amistat, l'amor, la responsabilitat i el sentit de la vida.O sigui que he viscut sol, sense ningú amb qui de veritat poder parlar,fins que vaig tenir una avaria al desert del Sahara, fa sis anys.S'havia trencat alguna cosa del motor. I com que no anava amb capmecànic ni amb cap passatger, em vaig preparar per mirar de fer, totsol, una reparació difícil. Per mi era una qüestió de vida o mort. Amb prou feines tenia aigua per beure per a vuit dies.La primera nit, doncs, em vaig adormir a la sorra a mil milles de capterra habitada. Estava molt més aïllat que un nàufrag en un rai al migde l'oceà. O sigui que imagineu-vos la sorpresa que vaig tenir, a trencd'alba, quan una veueta molt especial em va despertar. Deia:-Si us plau... dibuixa'm un be!-¿Eh!?-Dibuixa'm un be...

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Petit Princep rebutgem i condemnem fermament la violència exercida per les forces de seguretat de l' estat el dia 1 d' octubre, així com qualsevol altre tipus de violència o de repressió que atempti contra la llibertat d' expressió i els drets fonamentals de las persones.

1 abr. 2016 - Explora el tablero "El Petit Príncep" de joanamel, que 326 personas siguen en Pinterest. Ver más ideas sobre El principito, Rosa del principito y El principito audiolibro.