Postres De Music (Premi Marian Vayreda 2005)

AUTOR(A) Jesus M. Tibau
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,32 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Postres De Music (Premi Marian Vayreda 2005).pdf
FECHA 2014

Descubre el libro de Postres De Music (Premi Marian Vayreda 2005) con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Postres De Music (Premi Marian Vayreda 2005) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Postres De Music (Premi Marian Vayreda 2005) y otros libros de Jesus M. Tibau.

Carreracentenariometro.es Postres De Music (Premi Marian Vayreda 2005) Image

DESCRIPCIÓN

Jesús M. Tibau i Tarragó és fill de Cornudella de Montsant, al Priorat. Fa temps que li agrada explicar els seus petits móns a través de contes curts, pels quals ha rebut diversos premis en certàmens literaris catalans, i ha publicat Tens un racó dalt del món (2001) i, en col·laboració amb altres autors ebrencs, El brogit de l'Ebre (2003). Actualment viu a Tortosa amb la seva dona i treballa com a funcionari de l'Ajuntament. Postres de músic, obra guanyadora de la XXXIX edició del prestigiós Premi Marian Vayreda de la Ciutat d'Olot, és un recull de contes breus que giren al voltant de temes tan variats com la virginitat, la lletra A o la comercialització d'un minirobot casolà. Amb fina i àcida ironia, i amb un especial ús de la llengua, Jesús M. Tibau ens presenta un món personal i original, a voltes inquietant, en el qual tendresa i humor s'alternen fins a l'epíleg, que relliga les històries donant-los unitat i sentit global. De contrucció intel·ligent i rodona, i farcida d'hàbils jocs amb el llenguatge que enriqueixen i agilitzen la lectura, Postres de músic apunta una nova i interessant veu dins la nostra narrativa contemporània.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Jesús Maria Tibau i Tarragó, el nom de ploma del qual és Jesús M. Tibau (Cornudella de Montsant, 1964), és un escriptor català.Ha conreat el conte o relat, la poesia i la novel·la.Viu a Tortosa, on treballa com a funcionari de l'ajuntament.També dirigeix el club de lectura de la biblioteca pública Marcel·lí Domingo d'aquesta ciutat, de la qual n'és l'Escriptor de Capçalera.

Ha publicat el poemari A la barana dels teus dits (Aeditors, 2009) i cinc reculls de relats: Tens un racó dalt del món (Montflorit, 2001), Postres de músic (Empúries, 2005, Premi Marian Vayreda), El vertigen del trapezista, Una sortida digna i I un cop de vent els despentina (Cossetània, 2008, 2009 i 2011).