Angels, Fades I Bruixes De La Sort

AUTOR(A) Pilar Canela
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,50 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Angels, Fades I Bruixes De La Sort.pdf
FECHA 2008

Cuida los árboles y descarga el libro de Angels, Fades I Bruixes De La Sort en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Angels, Fades I Bruixes De La Sort en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Angels, Fades I Bruixes De La Sort en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Angels, Fades I Bruixes De La Sort Image

DESCRIPCIÓN

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Téns sort, Laura, que la teva mare sàpiga fer pastissos bons. Jo no en sé gens, i a més, els pastissos que fem les bruixes ... Si no, no serien bruixes, serien fades. A les bruixes ens agrada canviar el món i que tot funcioni al nostre gust. Per exemple, jo he fet un encanteri per a què llegeixis.

Les fades de la mitologia catalana. En la mitologia catalana les fades semblen ser una reminiscència precristiana d'esperits aquàtics de la natura, la satanització per part de l'església de les quals va donar pas a les bruixes.Es caracteritzen normalment per estar emparentades amb l'aigua, vivint en gorges i estanys.En les llegendes solen ser moralment neutres com una força de la natura i ...