Pensar En La Contemporaneïtat eBook

Carreracentenariometro.es Pensar En La Contemporaneïtat Image

Un llibre fonamental per entendre la història del segle XX. Presentat pels historiadors Agustí Colomines i Companys i Vicent Olmos i Tamarit, treu a la llum divuit entrevistes amb divuit dels historiadors més importants del moment actual, tant estrangers com dels Països Catalans. Així, la nòmina d’historiadors entrevistats en profunditat per altres historiadors, inclou els noms de Jügen Kocka, Dorothy Thompson, Manuel Tuñón de Lara, Isaiah Berlin, Wolfgang F. Haug, Pierre Guichard, James Casey, Vicenç M. Rosselló, Joan Fuster, Anthony Gidens, Miroslav Hroch, Alfons Cucó, Josep Termes, Gérard Bouchard, Ben Kiernan, Dominick LaCapara, Joaquim Molas i Costanzo di Girolamo. Es tracta d’un llibre de gran importància per entendre els moviments historiogràfics del segle XX i la importància dels anàlisis històrics en els discursos conformadors de la contemporaneïtat.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,38 MB

ISBN: 9788495916396

FECHA: 2005

AUTOR(A): Agusti Colomines I Companys, Vicent Olmos I Tamarit

El libro Pensar En La Contemporaneïtat en formato PDF. El libro Pensar En La Contemporaneïtat en formato MOBI. El libro Pensar En La Contemporaneïtat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Agusti Colomines I Companys, Vicent Olmos I Tamarit. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.
Esta es la razón por la que no puedes dejar de pensar en ...

Pensar la contemporaneidad. Dieciocho conversaciones sobre la historia. Libros > Els llibres del contemporani > Pensar la contemporaneïtat. Divuit converses sobre la història

LIBROS RELACIONADOS