Balls Antics Del Pallars. (Facsímil De L'edició De 1906)

AUTOR(A) Vicenç Bosch
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,90 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Balls Antics Del Pallars. (Facsímil De L'edició De 1906).pdf
FECHA none

Cuida los árboles y descarga el libro de Balls Antics Del Pallars. (Facsímil De L'edició De 1906) en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Balls Antics Del Pallars. (Facsímil De L'edició De 1906) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Balls Antics Del Pallars. (Facsímil De L'edició De 1906) en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Balls Antics Del Pallars. (Facsímil De L'edició De 1906) Image

DESCRIPCIÓN

Tremp, Garsineu Edicions, 1997, 17x24 cms., 39 pàgs., rústica, partitures. Col.lecció Amicus Liber nº 002

DESCARGAR
LEER EN LINEA

RESSENYES COL.LECTIVES. Edicions i estudis sobre Tirant lo blanc (1995-1997) La celebració, l'any 1990, del cinquè centenari de la publicació de l'obra, l'«Any del Tirant», va suposar un punt d'inflexió important per als estudis tirantians.Els. dos llibres de Martí de Riquer (1990 i 1992) i l'edició crítica coordinada per Hauf. anaren seguides de l'important volum d ...

En aquest llibre trobareu una síntesi de la història del Pallars des dels orígens fins als nostres dies, dividida en els quatre períodes tradicionals: prehistòria i història antiga, història medieval, història moderna i història contemporània. Cadascun d'aquests capítols ha estat realitzat per un especialista en la matèria.