Jordi Benito. Idees Com A Imatges T Documents Com A Obres D Art 1985-2008

AUTOR(A) Vicenç Altaio
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,96 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Jordi Benito. Idees Com A Imatges T Documents Com A Obres D Art 1985-2008.pdf
FECHA 2016

Descubre el libro de Jordi Benito. Idees Com A Imatges T Documents Com A Obres D Art 1985-2008 con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Jordi Benito. Idees Com A Imatges T Documents Com A Obres D Art 1985-2008 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Jordi Benito. Idees Com A Imatges T Documents Com A Obres D Art 1985-2008 y otros libros de Vicenç Altaio.

Carreracentenariometro.es Jordi Benito. Idees Com A Imatges T Documents Com A Obres D Art 1985-2008 Image

DESCRIPCIÓN

Jordi Benito (Granollers, 1951 – Barcelona, 2008) morí pràcticament com un pòtol dandi, damunt la taula, preparant nous projectes, a finals del que fou el sistema artístic en l’estat del benestar, sota els símptomes d’una gran crisi.Presentem la segona part d’Idees com a imatges/Documents com a obres d’art, a cura de Vicenç Altaió i Museu de Granollers, ha estat plantejat tot fixant la cronologia dels documents i complementant-los amb les obres majors del fons del Museu, des de les primeres instal·lacions i accions dels setanta, les performances al Pompidou i la Miró, fins arribar als Assaigs per a l’Òpera Europa. El llibre reconstrueix, amb dades i literatura estètica, la biografia i la llegenda artística de Benito. Jordi Benito. Idees com a imatges/Documents com obres d’art és també un relat il·lustrat de l’època, dels artistes conceptuals, del paper dels espais alternatius i de les transgressions als primers espais museogràfics catalans i internacionals, així com de les idees polítiques i estètiques d’un dels artistes més radicals de la història de l’art.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

The Linked Data Service provides access to commonly found standards and vocabularies promulgated by the Library of Congress. This includes data values and the controlled vocabularies that house them. Datasets available include LCSH, BIBFRAME, LC Name Authorities, LC Classification, MARC codes, PREMIS vocabularies, ISO language codes, and more.

JORDI BENITO. IDEES COM A IMATGES T DOCUMENTS COM A OBRES D ART 1985-2008 (En papel) on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.