El Meu Gran Atles Interactiu

AUTOR(A) Jenny Slater
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,16 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Meu Gran Atles Interactiu.pdf
FECHA 2014

Cuida los árboles y descarga el libro de El Meu Gran Atles Interactiu en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de El Meu Gran Atles Interactiu en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Meu Gran Atles Interactiu en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es El Meu Gran Atles Interactiu Image

DESCRIPCIÓN

Descobreix el món amb aquest atles interactiu, amb el qual podràs viatjar una vegada i una altra.Inclou més de 250 adhesius de banderes, animals, monuments famosos i meravelles naturals amb els quals podràs completar tretze mapes que contenen informació molt variada i també moltes dades curioses. A més, podràs enviar les postals i omplir el passaport amb les teves dades i els visats dels continents.Un atles preciós perquè aprenguis un munt i et diverteixis!

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Gloria fuertes Atlas ilustrados. LEER con Susaeta . ... etc. Libros didácticos Libros interactivos Libros sonoros Agendas y diarios Chistes Navidad Puzles Libros con imanes Libros con pop-up Libros de magia Libros de animales Libros de naturaleza Libros de dinosaurios Libros de idiomas Ciencia e historia para niños Cocina para niños ...

El meu gran atles es un mapa gegant per donar-li vida amb els teus propis llapis de color, tot acompanyat de petites càpsules d'informació sobre el lloc on es troben. I quan acabis, per què no retalles les pàgines per les línies perforades i exposes la teva obra d'art?