El Montseny: Itineraris Pel Parc Natural

AUTOR(A) Joan Lopez I Cortijo
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,77 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Montseny: Itineraris Pel Parc Natural.pdf
FECHA 2001

Cuida los árboles y descarga el libro de El Montseny: Itineraris Pel Parc Natural en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de El Montseny: Itineraris Pel Parc Natural en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Montseny: Itineraris Pel Parc Natural en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es El Montseny: Itineraris Pel Parc Natural Image

DESCRIPCIÓN

Tretze excursions d’un dia –que es poden escurçar o combinar -, pensades amb la intenció de satisfer tant els visitants que s’atansen al Montseny per primer cop com els excursionistes que volen descobrir-hi perspectives noves.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

ITINERARIS. El Parc Natural del Montseny ofereix múltiples possibilitats per descobrir-lo fent una caminada. Hi ha desenes d'itineraris per gaudir del paisatge i l'entorn. Una ruta senzilla, per iniciar-se en la descoberta del parc, és la que hi ha entre Bellver i el turó del Tagamanent.

La Diputació de Barcelona i la Generalitat es personaran en la causa contra l'espoli d'una desena de tritons del Montseny. Montseny; Els tallers de les Dones del Montseny no s'aturen. Montseny; El documental 'Humans i ratpenats' es pot veure en obert al canal Youtube del Museu de Ciències Naturals de Granollers. Montseny