La Crisi De La Transmissio De La Fe

AUTOR(A) Lluis Duch
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,41 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Crisi De La Transmissio De La Fe.pdf
FECHA 2008

El libro La Crisi De La Transmissio De La Fe en formato PDF. El libro La Crisi De La Transmissio De La Fe en formato MOBI. El libro La Crisi De La Transmissio De La Fe en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lluis Duch. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es La Crisi De La Transmissio De La Fe Image

DESCRIPCIÓN

En la societat dels nostres dies, les transmissions familiars, religioses, polítiques i culturals es troben en una situació d´una gran precarietat. L´ésser humà es constitueix com a humà gràcies a les informacions transmeses que, des del moment mateix del naixement fins a la mort, li proporcionen les estructures necessàries per a desenvolupar-se com a persona. Sense aquestes estructures, l´ésser humà està abocat a la deshumanització. A partir de les estructures d´acollida fonamentals (la codescendència o família, la coresidència o ciutat i la cotranscendència o religió) i de la descripció dels factors que incideixen en les transmissions culturals, Lluís Duch aprofundeix en l´estat de les transmissions de la fe i de la imatge de Déu en un temps de crisi com l´actual i entreveu quin pot ser-ne el futur.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

La luz de la fe cristiana puede crecer para iluminar el mundo y la historia La luz ... La transmisión de la fe desde el nosotros de la Iglesia.

Los cristianos no hemos tomado conciencia ele la intensidad de la crisis y de su gravedad para el futuro de la fe cristiana. Hay lamentos pero no nos sentimos implicados en la solución. La actual situación de crisis estó exigiendo en los cristianos una comprensión y renovación de la transmisión de la fe. SI W VIDA ELGAvA W ACUEky