Cartes Des De La Preso

AUTOR(A) Dietrich Bonhoeffer
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,97 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Cartes Des De La Preso.pdf
FECHA 2008

El libro Cartes Des De La Preso en formato PDF. El libro Cartes Des De La Preso en formato MOBI. El libro Cartes Des De La Preso en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Dietrich Bonhoeffer. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Cartes Des De La Preso Image

DESCRIPCIÓN

Dietrich Bonhoeffer (1906-1945) fou un pastor luterà i teòleg alemany que va oposar-se al nazisme i al model d’església oficial que propugnava el Tercer Reich. Va col•laborar activament amb diferents moviments de resistència, com ara l’Església confessant, nucli cristià que s’oposava a l’antisemitisme i que ajudà molts jueus a fugir. Arrestat i acusat de col•laborar amb un complot per assassinar a Hitler, va ser executat al camp d’extermini de Flossenbürg, on va ser penjat pocs dies abans del final de la Segona Guerra Mundial. És autor de llibres tan notables com Resistència i submissió, Seguiment (1937) o Ètica (1949), publicat pòstumament. Entre 1928 i 1929 va ser vicari a la Parròquia Evangèlica de Barcelona.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Resumen del Libro. Un conjunt impressionant de cartes que l'escriptor mallorquí Pere Capellà envià a la seva família des del penal d'Alcalá de Henares durant la postguerra, completat amb cartes anteriors, sobre els Fets d'Octubre de 1934.

Cartes des de la preso. , Dietrich Bonhoeffe, 21,65€. Dietrich Bonhoeffer, eminent professor de teologia a la Universitat de Berlín i professor convidat a di...