Castellà 5 (Projecte Tram)

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,65 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Castellà 5 (Projecte Tram).pdf
FECHA 2009

El libro Castellà 5 (Projecte Tram) en formato PDF. El libro Castellà 5 (Projecte Tram) en formato MOBI. El libro Castellà 5 (Projecte Tram) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Castellà 5 (Projecte Tram) Image

DESCRIPCIÓN

Amb aquests llibres els nens i nenes de cinquè aprendran a comprendre i expressar-se oralment de manera correcta. Enriquiran el seu vocabulari i aniran fixant les estructures lingüístiques bàsiques per comunicar-se en llengua castellana. De mica en mica aniran incrementant el treball escrit per millorar la seva competència lectora i escriptora. Un treball intuïtiu, atractiu, visual i molt comunicatiu.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Ací teniu ja el nou projecte de Ciències Naturals. És un projecte per a investigar i experimentar. Per a començar, alguns conceptes que heu de saber: MATÈRIA: 1. Objectes-materials, origen, tipus de materials, classificació, com s'obtenen… 2. VIDEO: Els materials. 3. Activitat CLIC. 4. WEBQUEST 1 Matèria. 5. WEBQUEST Nº2 Energia. 6.

Un castlà, castellà o carlà era el vassall encarregat de la guarda, la defensa i el govern d'una castlania que incloïa el castell sovint també el territori (normalment un feu) o terme circumdant. Als documents de l'edat mitjana escrits en llatí, són anomenats castellanus o castlanus.Molt sovint convé de diferenciar, en relació a un mateix castell, l'existència d'un castlà major i d ...