Les Ciències Socials A La Primera Etapa D Egb

AUTOR(A) Montserrat Casas Vilalta
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,20 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Ciències Socials A La Primera Etapa D Egb.pdf
FECHA 1979

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Ciències Socials A La Primera Etapa D Egb en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Les Ciències Socials A La Primera Etapa D Egb en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Ciències Socials A La Primera Etapa D Egb en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Les Ciències Socials A La Primera Etapa D Egb Image

DESCRIPCIÓN

DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Llei General d'Educació de 1970 va ser impulsada per José Luis Villar Palasí, Ministre d'Educació Espanyol des de 1969.. Aquesta llei va establir l'ensenyament obligatori fins als 14 anys amb l'EGB, Educació General Bàsica, estructurada en dues etapes.Després de superar aquesta primera fase de vuit cursos l'alumne podia accedir al BUP, Batxillerat Unificat Polivalent, o a la llavors ...

Les Ciències Socials a la primera etapa d'EGB (part 2) Les Ciències Socials a la primera etapa d'EGB (part 2) Arxiu de recerques. 178. PROMOTORS: Rosa Sensat. Pàgines. 304. Data. 1974. Autors. Casas, Montserrat. Masjuan, Josep Mª . Janer, Onofre . Descarrega. Informació relacionada.